Colofon

Computer.Blog.Nl is een 100% computerblog. Het weblog bevat artikelen over computerhardware, -software en besturingssystemen. Natuurlijk houdt Computer.Blog.Nl het nieuws nauwgezet bij, maar de inhoud is vooral praktisch en gericht op de eindgebruiker en de nieuwsgierige hobbyist die geen behoefte heeft aan lange technische artikelen of mooie reclamepraat uit persberichten.

Computer.Blog.Nl laat onderwerpen als internet, mobieltjes of gamecomputers over aan andere gespecialiseerde Blogs, zoals Games.Blog.nl en NieuweMedia.Blog.Nl. Kortom: veel snoertjes, chips, bytes, applicaties en natuurlijk de War of the Operating systems, waarin Linux, Apple en Windows de degens kruisen.

Wie is Francisca Fouchier? 

Francisca Fouchier heeft achter de schermen meegewerkt aan ruim dertig computerboeken voor beginners en gevorderden. Ze ondersteunt auteurs en uitgevers met vakmatige kennis, maar signaleert evenzeer waar de beginnende computergebruiker het spoor in een boek bijster kan raken.

Francisca is, na afronding van haar danscarrière, opgeleid tot Windows NT-specialist. In het dagelijks bestaan geeft Francisca zakelijk leiding aan een bedrijf dat mediaconcepten ontwikkelt.

Lees ook:Colofon
Lees ook:Demo 5 Windows 7 – foto’s bekijken
Lees ook:Windows 7 zet serverpark MS op zijn kop
Lees ook:Gaming vest van TN Games
Lees ook:Gelukkig Nieuwjaar allemaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.