Windows 7 zet serverpark MS op zijn kop

 

De Beta van Windows 7 is van de microsoft-site te downloaden. Er wordt op dit moment veel geklaagd door gebruikers van de downloadpagina dat het downloaden niet lukt. Niet zo verwonderlijk natuurlijk, want alle Windows-geeks op onze aardbol trachten toch snel de officiele Beta op een computer te installeren. De wanhopigen maar ook zeker ongeduldigen onder ons grijpen nu naar de P2P-netwerken om het nieuwe besturingssyteem te kunnen bemachtigen.

Microsoft heeft extra servers ingezet om de download-vraag op te kunnen vangen maar toch kunnen deze extra servers de drukte niet goed genoeg opvangen. Alles voor de statistieken natuurlijk, Microsoft vindt het niet leuk dat de P2P-netwerken Windows 7 Beta aanbieden. Vandaar dat de volgenden hyperlinks op de nodige officiële windows-7-websites zijn verschenen:

Windows 7 32-bit Download Link

Windows 7 64-bit Download Link

Klik op een van bovenstaande hyperlinks. De webbrowser vraagt of er een certificaat geinstalleerd mag worden op de computer. Accepteer het certificaat en daarna zal de dowload van Windows 7 gestart worden.

Lees ook:SP2 voor Windows Vista
Lees ook:He waaghals! IE 8 Beta is te downloaden
Lees ook:Windows 7 Beta Nieuws
Lees ook:Microsofts Hyper-V Server 2008 is beschikbaar
Lees ook:Backup je Gmail!

2 reacties op “Windows 7 zet serverpark MS op zijn kop

  1. Oli4k

    Als je een groot bestand hebt (bv een besturingssysteem) dat je veel wilt laten downloaden, zonder dat je je eigen servers op de proef wilt stellen dan is Bittorrent het uitgelezen systeem om hiervoor in te zetten. Ik snap niet waar MS zich druk over maakt. Alsof het Vaticaan de gratis verspreiding van Bijbels tegen zou gaan houden.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.