Nieuwe projectors van Sony

Sony VPL HW10Sony lanceert rond de kerst zijn nieuwe serie projectors op de markt. Is dit mooie drop-down-scherm net iets te hoog gegrepen (werkelijk loei-duur) dan is een projector met een projectiescherm misschien wel betaalbaar!

De nieuwe HD projectors van Sony zijn welliswaar goedkoper dan het drop-dwon-scherm maar toch ook nog prijzig.

De projector getooid met de naam; BRAVIA VPL-VW80 SXRD maakt gebruik van speciale technieken (Full HD en Motionflow Dark Frame Insertion) zodat het beeld op het projectieschermscherm goed wordt weergegeven. De prijs voor deze geweldig goede projector zal zo rond de 6.500 euro komen te liggen.

Nou ja, ik heb dit bedrag nog niet over voor een projector. Het scherm is er namelijk niet bijgeleverd. Dat moet je er ook nog eens los bijkopen.Een scherm is een paar honderd euro.

Een ander model in dezelfde serie is de BRAVIA VPL-HW10. Dit is ook een Full HD projector maar stukken goedkoper. Er gaan wat technieken van zijn dure broertje gebruikt worden om ook bij deze projector ervoor te zorgen dat het beeld scherp wordt weergegeven. De prijs van dit apparaat zal rond de 2.300 euro komen te liggen.

Lees ook:Geweldige projector
Lees ook:OS X update 10.5.7 kent geen PAL
Lees ook:Mac OS X – Tip : Spotlight
Lees ook:Lucky Search, gewoon Microsofts Live Search
Lees ook:Demo 7 Windows 7 – schuiven met schermen ofwel Screen Docking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.