Web in blik: registratie en ontwikkeling websites

Web in blikVoor een ieder die het wil horen: onze webwinkel is bij deze geopend.  Web In Blik is een winkel waar websites zonder poespas “uit voorraad” geleverd worden. Een Web In Blik is snel klaar – zelfs binnen enkele dagen – en bijzonder betaalbaar.

Maar bovenal is een Web In Blik makkelijk van inhoud te voorzien en makkelijk te beheren. Ook voor de meest verstokte digibeet.

“Geen moeilijke taal, geen hoogdravende marketingstrategie, geen technische handelingen”, aldus Victor.

Ook registratie

Binnen vijf jaar is een domeinnaam voor een persoon net zo vanzelfsprekend als nu een telefoonnummer of een e-mailadres. De drempel tussen consument of ondernemer en het web moet zo laag mogelijk worden gemaakt. Qua kennis, qua kosten, qua tijd en qua inspanning.

Web In Blik is geopend van maandag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur. Via de website kan een afspraak worden gemaakt en kan de bezoeker zelf een offerte berekenen.

Meer informatie: www.webinblik.nl

Lees ook:Loei-groot 3D beeldscherm
Lees ook:15 gemeenten gaan online met Open Source
Lees ook:Nieuwe dienst Windows Live Sync
Lees ook:Wii: Agatha Christie’s Evil under the sun
Lees ook:Foto’s bewerken en afdrukken voor senioren

2 reacties op “Web in blik: registratie en ontwikkeling websites

  1. Luut Edel

    Ik las eena rtikeltje over jullie in het Dagblad v/h/Noorden van 10.10 jl.en ben bezig hier i.s.m.de Openbare Bibliotheek een Filmhuis op te richten. Eerste try -out op 7.11 as. Een eenvoudige website zou helpen. Idee: de bekende filmladder met tussen de sporten de filmaankondiging en daarnaast een korte omschrijving. Iets voor jullie en wat gaat dat ongeveer kosten? Alvast bedankt voor je reactie.M.vr. gr. Luut Edel

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.