Ezels zijn het!

EzelsAangezien ik in de artikelen die ik schrijf toch ook graag de bedragen voor producten in euro's  wil laten zien, was ik deze morgen op zoek naar een tool op het web dat voor mij 5.000 pond kan omrekenen in Euro's. Middels een zoekopdracht (pond naar euro) verschijnt bovenaan in de zoekresultaten www.wisselkoersen.nl.

Braaf als ik ben klik ik op deze hyperlink en vul ik valuta-velden in in het kader Omrekenen. Vervolgens klik ik op de knop Bereken en nu gebeurt er gewoon niets!!! Helemaal niets. Ja, een JavaScript-foutmelding.

Na nog een keer en nog een keer proberen geef ik de moed op, er gebeurt nog steeds helemaal niets…..

 

Boos sluit ik mijn (jawel) Mozilla Firefox browser en open Internet Explorer. Ik tik dezelfde zoekvraag in en ik kom weer op de website www.wisselkoersen.nl terecht.

Ja, en nu ga ik mij dus echt boos maken! Dat stomme tooltje voor het omrekenen van ponden naar euro's doet het nu wel! Welke ezel zorgt ervoor dat hij hoog (betaald) in de zoekmachines beland maar vergeet dan dat een steeds groter deel van de bezoekers (ca 7%) een andere browser gebruikt dan Internet Explorer.

Lees ook:ING-Postbank klanten opgelicht
Lees ook:Ernstig lek in IE ontdekt
Lees ook:He waaghals! IE 8 Beta is te downloaden
Lees ook:Youtube-filmpjes downloaden met Safari
Lees ook:Toshiba toont gadgets van de toekomst

2 reacties op “Ezels zijn het!

  1. pjotr

    Welkom in de wereld die Apple-gebruikers ook veel te vaak herkennen…

      /   Beantwoorden  / 
  2. Stephan

    The story of my life :(

    Ik wordt daar ook schijtziek van, het wereldwijde marktaandeel van firefox ligt, zover ik weet, zelfs op 17 %. Ik denk zelfs dat dus 1 op 4 niet in staat is om een groot aantal sites te gebruiken, omdat ze het verrekken om te voldoen aan de w3c standaarden.

    Onze eigen, (met ons geld betaalde) NOS kan er ook wat van, daar kon je deze zomer niet eens naar de voetbalwedstrijden kijken over het internet als je niet de beschikking had over een windows bakkie

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.