Wii verbonden met internet

Ook wij konden niet achterblijven… Sint streek over zijn hart en jawel, in onze ‘zak van sinterklaas’ zat de spelconsole die ik helemaal te gek vind. ‘Voor de jongste’, stond er in het gedicht. Duhhh, nou echt niet! Op dit moment wordt Wii-sport bekeken. Komend weekend is het vervolg van de ontdekkingsreis.

Het schijnt dat je met een op het internet aangesloten Wii vele spelmogelijkheden hebt. Of je nou nieuwe of klassieke spellen download van het Wii-winkelkanaal (zijn dit betaalde games?), online speelt met tegenstanders van over de hele wereld via de Nintendo Wi-Fi Connection of afstemt op een hele reeks aan Wii-kanalen.

Er schijnt altijd wel wat nieuws te beleven zijn! Met de Wii-kanalen lees je het laatste nieuws en bekijk je wat voor weer het morgen wordt. Hoe dit alles werkt zal ik snel ontdekken. Ik ben benieuwd.

Lees ook:Disaster: Day of Crisis
Lees ook:DS en Wii zetten 2009 nog meer in beweging
Lees ook:Wii: Sports Party
Lees ook:Gaming vest van TN Games
Lees ook:Windows 7, draaien en slepen

2 reacties op “Wii verbonden met internet

  1. stephan

    Je kunt ze redelijk eenvoudig ombouwen :)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Mariƫlle

    Momenteel hier helemaal favoriet, foto’s kijken en bewerken via de wii. Want wat is er nu grappiger als 6,8,10 en 12 bent, dan het hoofd van pa en ma complet te verbouwen en op te slaan

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.